1. Upload fil(er)
  2. Opret reklamering(er)
  3. Tilføj bankdetaljer
  4. Tjen
For hvilket studie ønsker du at uploade indhold?
+ tilføj et andet studie
Næste trin
Har du skrevet tonsvis af foredragslæsinger eller skriver du en masse notater? På Stuvia kan du hurtigt og nemt sælge dit studiearbejde. Upload dine dokumenter, angiv din egen pris og tjen penge hver gang du sælger dit materiale. Tænk over det, nu kan du endelig sige farvel til det kedelige deltidsarbejde.
4 grunde til at begynde at sælge nu
Tjen penge på dit eksisterende arbejde
På Stuvia gør dine referater og notater mere nytte, og hjælper ikke kun til når du skal til eksamen. Giv dine studier et andet liv, ved at sætte dem til salg. På denne måde kan du tjene penge på arbejde, som allerede er lavet. Er er endda studerende som fortsætter med at tjene penge på deres studiemateriale flere år efter at de bestod deres eksaminer. Gør dine studiematerialer til en form for fremtidig indtægt i dag. Uden at foretage ekstra arbejde.
Topsælgere tjener tusindvis af kroner
Det rette materiale er en masse penge værd. Topsælgerne på Stuvia tjener tusindvis af kroner hvert år. De bruger denne ekstra indtægt til ferier, deres sociale liv eller endda til at betale deres undervisningsgebyr.
Hvert download er penge værd
Så snart et referat er levet solgt, modtager du en notifikation som bekræfter at pengene er blevet indsat på din brugerkonto. Fordi at det hele fungerer digitalt, kan du nemt sælge et dokument hundredvis af gange! Dette gælder især i eksamensperioderne, hvor tusindvis af referater sælges hver dag! Ka-ching! Vi promoverer dine referater
Vi promoverer dine referater
Når du har uploadet dine referater på Stuvia, vil vores marketingmaskine træde i handling. Vi vil informere potentielle købere om de bedste referater før deres eksamener. Med over 400,000 medlemmer, er Stuvia stedet hvor du sælger dine referater!
Historier fra tidligere sælgere
Det er ret tydeligt at vi synes godt om Stuvia, men tag ikke kun vores ord for det! Læs nogle af vores sælgeres beretninger om, hvad de har tjent på Stuvia.
Iris, Kommunikationsstudier
Iris: “Jeg har sammen med Stuvia arrangeret at de betaler mig lige før sommerferien, så jeg kan betale for min ferie med de optjente penge. Og det bedste er, at det næsten ingen tid tager. En bog som jeg skrev et referat om for to år siden, tjener mig stadig penge den dag i dag. Referatet er blevet downloadet 350 gange, og har indtjent mig 7000 kroner.”
Angela, Jura
Angela: “Nogle gange tjener jeg 9000 kroner på tre måneder. Det er nemme penge til en weekendferie. Jeg har allerede besøgt flere forskellige europæiske byer for de penge jeg har tjent gennem Stuvia, både Valencia, London, Wien og Budapest.”
Ofte Stillede Spørgsmål
Disse er spørgsmål som vi ofte modtager angående salg på Stuvia.
Hvad kommer jeg til at tjene ved at sælge?
Hver gang dit dokument, flashcard eller arbejdsbunke er solgt på Stuvia, tjener du penge. Prisen er helt op til dig. Kloge sælgere afprøver deres priser for at finde det optimale salgspunkt.
Hvornår modtager jeg pengene som jeg har tjent?
Den indtjente sum bliver indsat på din Stuvia profil efter hvert salg. Så snart du har tjent mere end 100 kroner, kan du få dette beløb udbetalt. Vi overfører beløbene direkte til din bankkonto hver mandag.
Hvilke omkostninger er der?
At sælge på Stuvia er helt gratis. Når du sælger et dokument, betaler du et mindre kommisionsgebyr fra dine salg. En win-win situation for alle.
Hvad kan du sælge på Stuvia?
På Stuvia kan du sælge studiemateriale som ejes af dig og med dig som indehaver af copyrighten til dette materiale. Alt fra bogreferater, foredragslæsninger, studieguider, case studies, afgørende eksamensnotater, og så videre.
×