Om
Siden 2010 har vi været på en mission til at hjælpe studerende med at bestå deres eksaminer. Et kort overblik over hvem vi er, og hvad vi står for.

Historien

Stuvia er markedspladsen hvor du kan købe og sælge referater til dine moduler. Siden blev lanceret tilbage i 2010, hvor begge stiftere selv var studerende. Idéen var baseret på deres egne personlige behov; hvordan kunne de tjene penge fra referater og notater som de havde produceret til deres studier, og hjælpe andre studerende samtidig.

Som studerende skal du producere en stor mængde af dokumenter igennem året; referater, foredragslæsninger, spørgeundersøgelser, casestudier, essays og naturligvis også din afgørende disputats eller opgave. Det som mange studerende ikke er klar over, er at de selv besidder copyrighten for deres eget arbejde. Du skriver alle disse dokumenter og dit ultimative mål er selvfølgelig at opnå en karriere indenfor dit studie. Men hvad hvis du tjener lidt penge på vejen samtidig?

Ved at belønne de studerende for de timer som de bruger på at producere referater, frembringer Stuvia et miljø hvor viden og evner er værdifulde. Klik her for at lære mere om hvordan Stuvia kan hjælpe dig med dine studier eller hvordan du kan tjene penge fra dine referater.

Bliv sælger på Stuvia
Derfor er Stuvia din bedste studiekammerat

Team


Martijn Scheen
Co-founder

Jaap van Nes
Co-founder

Hugo Kuijzer
Lead Developer

Steven Deenstra
Developer

Serge Lichtveld
Developer

Adil el Bardai
Development intern

Alper Yerlibucak
Developer

Ovie Odiete
Community

Deminique Zevenhuizen
Community

Fleur Broer
Community

Pim Boterman
Operations Manager

Willem van der Velden
Finance

Manouska Dekker
Support

Support team

Eva Luna de Vries - Niels Schattevoet - Danielle Veght - Vivian Bierhuizen