Anmeld Misbrug

Misbrug af digitale tjenester er stadig almindeligt i online verden. Hos Stuvia gør vi alt for at undgå misbrug og krænkelser, da vi stærkt går ind for og støtter copyright lovene og forfatterne. Derfor angiver vi altid en knap på dokumentsiderne som lader brugere alarmere os i tilfælde af plagairisme. Hvis det er tilfældet, kan den som anmelder misbruget begrunde sin anmeldelse og hvorfor de mener, at en krænkelse har fundet sted. Hvis Stuvia er enig med anmelderen, vil dokumentet eller brugeren som krænkende overtrædelserne blive fjernet øjeblikkeligt fra Platformen.
Respekter Andres Arbejde
Stuvia er en platform hvor viden skal deles åbent og hvor folk hjælper hinanden. Det skal derfor forblive et klart online miljø hvor misbrug ikke tolereres.

Hvordan rapporteres misbrug? I hjørnet til enster, under dokumentviseren, finder du et link (tommel nedaf), som viser at 'dette dokument ikke er okay'. Ved at klikke på dette link kan du sende en e-mail og anmelde dette specifikke dokument som en krænker ad copyrightlovene.

Bemærk: før at du anmelder misbrug, så vær sikker på at her rent faktisk er tale om misbrug. Det giver ingen mening at anmelde misbrug hvis du ikke er sikker. Notifikationen skal foreages via e-mail og skal inkludere (som angivet i Betingelser og Vilkår)
  • URL på hjemmesiden hvor det krænkende Studiemateriale kan findes;
  • En udtalelse der forklarer hvorfor rettighederne er blevet krænkede;
  • Kontaktdetaljer således at Stuvia kan kontakte dig, så som dit fulde navn, din adresse, telefon nummer og e-mail;
  • En udtalelse samt fagligt bevis for at informationen du angiver er korrekt og at du er indehaveren af de respektive ejendoms rettigheder eller har autoritet til at handle på vegne af den respektive ejer; og
  • En beskrivelse af det arbejde eller materiale som er blevet misbrugt, med en beskrivelse af den præcise handling som forvoldte denne krænkelse.

Rapporter Misbrug

Kort fortalt, så vær sikker på at du ikke er registreret som bedrager. Dette vil være en stor skam, da Stuvia tilbyder dig så meget potentiale. Vær respektfuld overfor eksisterende arbejde, lær fra det, lav dit eget og start med at tjene både penge og et godt ry. Det er de ting som vi stræber efter!
×