Begynd at sælge i dag

Upload dine første noter på Stuvia og tjen penge!
Har du skrevet tonsvis af foredragslæsinger eller skriver du en masse notater? På Stuvia kan du hurtigt og nemt sælge dit studiearbejde. Upload dine dokumenter, angiv din egen pris og tjen penge hver gang du sælger dit materiale. Tænk over det, nu kan du endelig sige farvel til det kedelige deltidsarbejde.
Tjen penge på dit eksisterende arbejde
Giv dine studier et andet liv, ved at sætte dem til salg.
Topsælgere tjener tusindvis af kroner
Det rette materiale er en masse penge værd.
Hvert download er penge værd
Fordi at det hele fungerer digitalt, kan du nemt sælge et dokument hundredvis af gange.
Tjen penge på dit eksisterende arbejde
På Stuvia gør dine referater og notater mere nytte, og hjælper ikke kun til når du skal til eksamen. Giv dine studier et andet liv, ved at sætte dem til salg. På denne måde kan du tjene penge på arbejde, som allerede er lavet. Er er endda studerende som fortsætter med at tjene penge på deres studiemateriale flere år efter at de bestod deres eksaminer. Gør dine studiematerialer til en form for fremtidig indtægt i dag. Uden at foretage ekstra arbejde.
Topsælgere tjener tusindvis af kroner
"Nogle gange tjener jeg 9000 kroner på tre måneder. Det er nemme penge til en weekendferie."
Hvert download er penge værd
Så snart et referat er levet solgt, modtager du en notifikation som bekræfter at pengene er blevet indsat på din brugerkonto. Fordi at det hele fungerer digitalt, kan du nemt sælge et dokument hundredvis af gange! Dette gælder især i eksamensperioderne, hvor tusindvis af referater sælges hver dag! Ka-ching! Vi promoverer dine referater
Ofte Stillede Spørgsmål
Disse er spørgsmål som vi ofte modtager angående salg på Stuvia.
Hvad kommer jeg til at tjene ved at sælge?
Hver gang dit dokument, flashcard eller arbejdsbunke er solgt på Stuvia, tjener du penge. Prisen er helt op til dig. Kloge sælgere afprøver deres priser for at finde det optimale salgspunkt.
Hvornår modtager jeg pengene som jeg har tjent?
Den indtjente sum bliver indsat på din Stuvia profil efter hvert salg. Så snart du har tjent mere end 100 kroner, kan du få dette beløb udbetalt. Vi overfører beløbene direkte til din bankkonto hver mandag.
Hvilke omkostninger er der?
At sælge på Stuvia er helt gratis. Når du sælger et dokument, betaler du et mindre kommisionsgebyr fra dine salg. En win-win situation for alle.
Hvad kan du sælge på Stuvia?
På Stuvia kan du sælge studiemateriale som ejes af dig og med dig som indehaver af copyrighten til dette materiale. Alt fra bogreferater, foredragslæsninger, studieguider, case studies, afgørende eksamensnotater, og så videre.
Klar til at begynde at tjene penge?
Upload Nu
Sell more with these tips
Del i studierelaterede Facebook grupper
Det bedste tip vi kan give, er uden tvivl at dele dine dokumenter, flashcards og materialebunker i studierelaterede Facebook grupper
Hav Stuvia i sinde når du skriver et referat
Når du skriver et referat kun til dig selv, kan resultatet muligvis være mere sjusket, end hvis du havde skrevet det for en anden
Eksperimenter med prisen
Dine referater er ofte mere værd end hvad d går og tror
X
Klar til at begynde at tjene penge?
×