Eksamen
43,00 Kr
Tilføj til ønskeliste
13
0
(0)

FSA (Forudsætningsgivende studieaktivitet) 1 semester

Dette er min FSA, som indholder en patientbeskrivelse af en case på mit praktiksted, samt en beskrivelse af behandlingen af patientens sygdom og de postoperative symptomer med fokus på blodtryk, respiration og sygeplejerskens pligter overfor patienten. Denne opgave er blevet præsenteret mundtlig, og er blevet bestået og klinisk godkendt. Den kan bruges som et eksempel på en FSA og til egen hjælp til skrivning af en FSA.

Forhåndsvisning 1 ude af 2 sider
Eksamen
43,00 Kr
Tilføj til ønskeliste
100% Garanti for Pengene Tilbage
Download er direkte tilgængeligt
Bedre forberedt til dine eksaminer
13
0
(0)
Dokument information
Forbind skole, studieretning & uddannelse
Om dokumentet
Uploadet på
4. januar 2019
Antal sider
2
Skrevet i
2018/2019
Type
Eksamen
Indeholder
Ukendt
Sælger
VictoriaDia
Medlem siden. 10 måneder siden
1 dokumenter solgt
Sælger har endnu ikke modtaget anmeldelser.

DE BEDSTE REFERATER

Undgå reeksaminer og opnå højere resultater med de bedste modulreferater skrevet af dine medstuderende.
Undgå reeksaminer
Med referater produceret af dine medstuderende, kan du med garanti føle dig fuldt forberedt til dine eksamener. Over 250,000 specifikke referater står til rådighed. Dine medstuderende ved præcist hvad de vigtigste hovedelementer er, og hvordan du opnår succes i dit modul. Med deres hjælp kan du forberede dig grundigt og du undgår reeksaminer.
Få højere karakterer
Takket være referaterne skrevet af dine medstuderende specielt til dit studie og dets moduler, går du aldrig glip af noget når det gælder dine eksaminer. Her finds ingen generelle bogreferater, kun specifikt indhold som bærer dig gennem dine eksamener.
Tjen penge mens du studerer
Har du skrevet massevis af foredragslæsninger eller notater? Tjen tusindvis af kroner hver måned ved at sælge dit skrevne materiale til dine medstuderende. I 2015 tjente studerende over 3,5 million kroner .
×